Veel gestelde vragen

De inbouwtijd verschilt per type auto.  Dit kan variëren van enkele dagen tot een week. U begrijpt dat de inbouw bij een 8 cilinder motor meer tijd in beslag neemt dan bij een 4 cilinder.
Wanneer u uw auto voor maandag 08.30 uur brengt, dan is deze aan het einde van de week weer klaar. Het is ook mogelijk om de auto op zaterdag te brengen en te halen.

Tijdens de LPG-inbouw krijgt u bij ons gratis een leenauto ter beschikking.

Op een Prins LPG-installatie krijgt u drie jaar garantie. 

Deze kosten verschillen natuurlijk per auto.
U kunt dit zelf berekenen via http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/motorrijtuigenbelasting/
Voor deze berekening heeft u het gewicht van uw auto nodig. Dit kunt u vinden op de kentekencard. Bij de LPG-inbouw wordt het ledig gewicht vermeerderd met 80% van de inhoud van de LPG-tank. Voorbeeld: bij een tankinhoud van 60 liter, wordt het ledig gewicht 48 kg. meer.

Door de strenge veiligheidsnormen en de verplichte inbouw door een erkend RDW LPG-installateur zijn LPG auto’s even veilig als benzine- en dieselauto’s.

In vrijwel alle Europese landen is autogas verkrijgbaar, vooral langs de snelwegen. Mocht je onverhoopt toch geen LPG kunnen tanken, is er geen reden tot paniek: een auto op autogas rijdt ook probleemloos op benzine. Je hoeft dus nooit zonder brandstof te staan. Er zijn diverse websites en apps beschikbaar waar alle Europese tanklocaties overzichtelijk zijn te vinden.

In het buitenland heb je echter wel een andere vulnippel nodig. hebt. Deze nippels zijn bij ons verkrijgbaar.

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons, alles begint met een goede afspraak!