Reparatie en onderhoud

Verleng de levensduur van uw auto door goed onderhoud!

Door regelmatig en goed onderhoud verlengt u de levensduur van uw auto en komt  u niet zo snel voor ongewenste verrassingen te staan.
U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken auto’s, jong of oud, groot of klein.

Ook beschikken wij over de nieuwste apparatuur om een EV voertuig te kunnen uitlezen, testen en onderhouden

 

APK keuring
Ook uw APK keuring kunt u bij ons laten uitvoeren voor personenauto’s, bedrijfswagens, campers en USA-auto’s tot 3.500 kg. Wanneer u deze APK keuring laat uitvoeren tijdens een  grote onderhoudsbeurt, betaalt u voor de APK keuring  slechts de afmeldkosten.

 

Diagnose

Heeft u een storing aan uw auto? Wij lossen het voor u op!

Het kan wel eens voorkomen dat er zich een vreemde storing voordoet aan uw auto. U brengt uw auto naar uw garage en achteraf blijkt dat ze de storing niet hebben kunnen verhelpen. U betaalt de rekening en wordt gewoon weer weggestuurd. Vervolgens blijft en een hele tijd rondrijden met het probleem en bent u niet tevreden met uw auto en/of LPG-installatie. In dat geval bent u ook bij ons aan het juiste adres!

Collega autobedrijven hebben vaak ervaring in LPG-inbouw óf in reparatie en onderhoud. Wij hebben echter meer dan 40 jaar ervaring in beide en kunnen daardoor alle problemen zelf oplossen.

Onze monteurs beschikken over de nodige kennis, ervaring en diploma’s om de meeste storingen op te lossen. Hierdoor weten ook collega autobedrijven uit heel Nederland ons te vinden.


Prijsopgave
Wanneer er bij de werkzaamheden onvoorziene gebreken  worden geconstateerd, dan krijgt u voor de eventuele reparatie  eerst een duidelijke prijsopgave, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

Onze ervaren monteurs, allemaal 1e autotechnici, staan garant voor de beste service en kwaliteit!

Bel ons vrijblijvend voor meer informatie of het maken van een afspraak
+31 (0) 77 477 3355

Waarmee kunnen we u helpen?

Bel of mail ons, alles begint met een goede afspraak!